Adakah anda memerlukan bahan pengajaran dan pembelajaran matematik yang berkesan?

My Rummy®

MYRUMMY MENJADIKAN PEMBELAJARAN MATEMATIK SERONOK, BERMAKNA, MENCABAR DAN BERGUNA!

Google
 
My-Rummy.com | Soal Jawab | Latihan Matematik Tahun 1 | Hubungi Kami
 
English Site | Malay Site
   
 

Jika anda sedang mencari-cari sesuatu bahan yang baik dan sesuai untuk pembelajaran matematik sekolah rendah yang dapat digunakan di dalam bilik darjah, anda berada di tempat yang tepat!

Ya, My-Rummy.com, laman web yang mempromosikan teknik pembelajaran matematik yang unik untuk murid sekolah rendah memberikan peluang kepada anda mencuba menggunakan teknik ini mulai sekarang!

Mudah sahaja, anda hanya perlu download kad-kad permainan matematik My Rummy yang kami sediakan secara percuma untuk anda ke dalam komputer anda! Kemudian,  cetaklah kad-kad tersebut; dan jika dicetak dengan cetakan warna, akan lebih menarik. Ini adalah tawaran ekslusif untuk anda. Jangan lepaskan peluang untuk download kad-kad permainan matematik ini selagi ada! Hebahkan kepada rakan dan taulan mengenai tawaran ekslusif ini!

Jika anda adalah guru matematik di sekolah rendah, anda adalah pengguna bertuah kerana My Rummy pastinya membantu anda dalam menarik minat murid di dalam bilik darjah mempelajari matematik dalam bahasa Inggeris secara lebih seronok, bermakna, mencabar dan berguna! Kami menyeru kepada para guru matematik sekolah rendah agar melawati laman web utama kami (My Rummy) untuk mengetahui penggunaan My Rummy secara lebih terperinci dan seterusnya memuat turun kad-kad permainan matematik My Rummy untuk dilaksanakan di dalam bilik darjah. 

Untuk lebih baik lagi, cetak kad-kad permainan matematik My Rummy di atas kertas yang agak tebal dan keras. Anda boleh juga menampal kad-kad permainan matematik My Rummy pada kertas keras yang dipotong mengikut rekabentuk kad My Rummy. Sekarang, anda boleh mula menggunakan My Rummy. Bermainlah dalam kumpulan mengikut peraturan permainan yang dijelaskan dalam laman web My-Rummy.com. Nah! Rasailah keseronokan permainan matematik My Rummy!

Satu set kad permainan matematik My Rummy yang terdiri daripada 6 kad set 1 (1.1 hingga 1.6) di sediakan di bawah. Ikut arahan Download Instruction untuk mendapatkannya. Have fun!

 

Download Instruction: Right-click each My Rummy Game-Card and chose Save Picture As.

My Rummy card My Rummy Card
My Rummy Card My Rummy Card
My Rummy Card My Rummy Card

 

 

Anda telah mencuba kad-kad permainan matematik My Rummy? Ingin mencuba kad-kad permainan  matematik My Rummy yang lebih mencabar secara percuma? Anda boleh! Kami bersedia untuk memberikan lebih keseronokan kepada murid-murid anda di sekolah. Mudah sahaja.

Berikan pandangan...dan dapatkan My Rummy Version 2.0!

Sila berikan komen atau ceritakan secara ringkas mengenai pengalaman anda mengendalikan permainan atau bermain My Rummy. Hantarkan komen atau cerita anda melali emel kepada info@my-rummy.com. Komen-komen yang terpilih akan kami muatkan di dalam web site My-Rummy.com. Setiap komen yang dihantar hendaklah menyatakan nama penuh dan profesion anda. Dengan memenuhi kriteria-kriteria tersebut anda layak untuk mendapatkan satu set kad permainan matematik My Rummy Versi 2.0 yang baru dan lebih mencabar! Kad-kad akan dihantar terus ke alamat emel anda.

 
 

My Rummy® tidak terdapat di kedai-kedai buku mahupun pasaraya. Permainan matematik (edutainment) ini hanya dapat dibeli di tapak web - My-Rummy.com. Apa yang anda tunggu lagi?

Lengkapkan keperluan pengajaran dan pembelajaran sekolah atau pusat latihan anda dengan permainan matematik My Rummy sekarang!

   
 

   
 
Flashing arrow Flashing arrow
 
 
 
   
 

My Rummy Home

© 2006-2008 My-Rummy.Com. All Rights Reserved.